Producten
Wist u dat?
Win een GRATIS tuin 2018

De winnaar van de actie 'Win een gratis tuin 2018' is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Houd de facebookpagina en de website van deze actie in de gaten voor de vorderingen!

 

 

 

Online sierbestrating

Het is erg makkelijk om uw bestrating vanuit uw luie stoel te bestellen. Het probleem is echter dat er veel verschil in stenen zit en de kwaliteit en kleur nooit vanaf een foto te beoordelen is. Wij adviseren u toch om even te komen kijken op ons showterrein. Het is toch de bedoeling om vele jaren te kunnen genieten van uw nieuwe sierbestrating.

Offerte aanvraag online sierbestrating

Heeft u ergens een bestrating gezien? Vraag altijd geheel vrijblijven een offerte aan. Wij zullen altijd een scherpe prijs neerleggen voor uw online sierbestrating. Ook kunt u altijd contact opnemen voor meer informatie over een bepaalde steensoort.

Waarom geen webshop voor online sierbestrating?

Wij geven altijd de voorkeur om persoonlijk contact te hebben met onze klanten. Wij willen voorkomen dat de aanschaf van online sierbestrating een teleurstelling wordt. Kom langs of bel voor een eerlijk en goed advies!!

Transport van online sierbestrating

Wij kunnen alle online sierbestrating bij u thuis af laten leveren. Wel zijn we gebonden aan de pakinhoud of deelpakken die de fabriek levert. Bent u uw steen op onze site tegengekomen vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw online sierbestrating en wij proberen zo dicht mogelijk bij de gevraagde meters te komen.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.