Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Online bestrating bestellen

Wij bieden u de mogelijkheid om via ons offerte formulier uw bestrating online te bestellen. Wel raden wij u aan om de bestrating eerst te komen bekijken. Het is moeilijk om de juiste kleuren vanaf een foto te beoordelen.

Nadelen van online bestrating te bestellen

Uw tuin zult u niet jaarlijks vernieuwen, we hebben het hier dus over een product wat gemiddeld 15 tot 20 jaar in uw tuin ligt. Online bestrating bestellen raden wij u dus altijd af als u zich niet van te voren verdiept heeft in de vele soorten en materialen die er op de markt zijn. Laat u ook zeker informeren over de duurzaamheid van het product dat u mooi vindt.

Heeft u een keuze gemaakt, er is een mogelijkheid om online bestrating te bestellen

Heeft u een keuze kunnen maken? Vraag altijd vrijblijvend een offerte aan. Wij zullen u altijd een scherpe prijs aanbieden. Let erop dat u de bestrating van uw keuze altijd droog maar ook nat gezien heeft. Kleuren worden bij alle bestratingen donkerder als ze nat zijn. Laat u dus niet verrassen!!!

Transport bij online bestrating bestellen

Heeft u een steen gezien en hebben wij een scherpe offerte gemaakt? Er is altijd een mogelijkheid om uw bestrating thuis te bezorgen door geheel Nederland. In veel gevallen worden online bestelde bestratingen rechtstreeks vanaf de fabriek bij u thuis bezorgt. Het is daarom wel van belang dat er een grote stenentrailer bij u in de straat kan komen.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.