Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Onderhoudsvrije sierbestrating

Onderhoudsvrije sierbestrating? Er worden veel verschillende bestratingen verkocht. Ieder soort heeft zijn eigen onderhoud nodig en onderling zit daar veel verschil in. Wij zullen proberen u een goed beeld te geven over de vele mogelijkheden op het gebied van onderhoudsvrije sierbestrating.

Soorten onderhoudsvrije sierbestrating

Dat een bestrating onderhoudsvrij is bestaat natuurlijk niet. U zult altijd een bezem over uw straatwerk moeten halen om het opgewaaide vuil of bladeren te verwijderen. Wel is het zo dat bij de zogenaamde onderhoudsvrije sierbestrating veel minder werk te verwachten is dan bij een éénvoudige betonsteen. Een betonsteen heeft een hoge vochtopname en zal dus veel eerder groen worden dan een keramische tuintegel of bijvoorbeeld de GeoSteen. Informeer altijd even naar de mogelijkheden op het gebied van onderhoudsvrije bestrating die wij u kunnen bieden.

Keuze in onderhoudsvrije sierbestrating

Zoals genoemd zijn er twee soorten onderhoudsvrije sierbestrating. Deze kunnen we onderverdelen in de:

  • GeoSteen met een coating factor 30
  • Keramische tuintegels

De GeoSteen is de afgelopen jaren een begrip geworden. De steen bestaat uit een onderzijde van beton en hierop is een deklaag van kleurechte mineralen geperst en daarna is er een coating ingebrand. De vochtopname van deze onderhoudsvrije sierbestrating is zo klein dat u vlekken en groene aanslag als deze er al opkomt zeer makkelijk kunt verwijderen. Bovendien heeft de fabriek ervoor kunnen zorgen dat deze onderhoudsvrije sierbestrating ook nog eens betaalbaar blijft.

De markt van de keramische tuintegels is de laatste jaren enorm gegroeid. Het is een product dat geen enkele vloeistof opneemt en zelf zout- en zuurbestendig is. Een super mooi product waar u vele jaren plezier van zult hebben. Wel is het van belang dat u een Italiaanse tegel koopt en geen tegel die gemaakt is in de Aziatische landen omdat deze veel minder sterk zijn. Ook het verwerken vraag om een speicalist. Kom langs voor een goed een eerlijk advies, wij helpen u graag bij het maken van een goede keuze.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.