Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

Onderhoudsmiddelen bestrating 

Vanaf heden is The Stone Discounter dealer geworden van Moeller Stone Care. Onderhoudsmiddelen bestrating voor elk soort (sier) bestrating. Waar het voor andere onderhoudsmiddelen ophoud gaat Moeller Stone Care nog vele stappen verder! 

Ook slijtvaste zijdeglans voor (sier) bestrating van Moeller Stone Care hebben wij in ons assortiment bij The Stone Discounter. 

Waarom onderhoudsmiddelen bestrating?

Een ieder is zuinig op zijn/ haar (sier) bestrating, maar ongelukken zitten in een klein hoekje. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan vlekken van: rode wijn, olijf olie, barbecue vet, koffie, frisdranken, etc. Het is natuurlijk erg vervelend als u na een gezellig avondje vlekken overhoud op uw (sier) bestrating.

Daarvoor is Moeller Stone Care er! Voor alle soorten (sier) bestrating die u maar kan bedenken is er een onderhoudsmiddel. De producten van Moeller Stone Care zijn makkelijk te gebruiken en is voorzien van een gebruiksaanwijziging. Mocht u vlekken hebben maar niet weten waarvan? Kom gerust langs bij ons dan denken wij graag met u mee. 

Kom langs voor uw onderhoudsmiddelen bestrating bij The Stone Dicounter.

In onze stelling hebben wij onze Moeller producten staan voor uw onderhoudsmiddel bestrating en kunnen wij u er alle informatie over geven die u wenst te hebben over onderhoudsmiddel bestrating. Al onze onderhoudsproducten zijn uitvoerig getest door Moeller Stone Care.

The Stone Discounter is te vinden in Nunspeet aan de Galvaniweg 30!  

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.