Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Onderhoudsmiddelen bestrating 

Vanaf heden is The Stone Discounter dealer geworden van Moeller Stone Care. Onderhoudsmiddelen bestrating voor elk soort (sier) bestrating. Waar het voor andere onderhoudsmiddelen ophoud gaat Moeller Stone Care nog vele stappen verder! 

Ook slijtvaste zijdeglans voor (sier) bestrating van Moeller Stone Care hebben wij in ons assortiment bij The Stone Discounter. 

Waarom onderhoudsmiddelen bestrating?

Een ieder is zuinig op zijn/ haar (sier) bestrating, maar ongelukken zitten in een klein hoekje. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan vlekken van: rode wijn, olijf olie, barbecue vet, koffie, frisdranken, etc. Het is natuurlijk erg vervelend als u na een gezellig avondje vlekken overhoud op uw (sier) bestrating.

Daarvoor is Moeller Stone Care er! Voor alle soorten (sier) bestrating die u maar kan bedenken is er een onderhoudsmiddel. De producten van Moeller Stone Care zijn makkelijk te gebruiken en is voorzien van een gebruiksaanwijziging. Mocht u vlekken hebben maar niet weten waarvan? Kom gerust langs bij ons dan denken wij graag met u mee. 

Kom langs voor uw onderhoudsmiddelen bestrating bij The Stone Dicounter.

In onze stelling hebben wij onze Moeller producten staan voor uw onderhoudsmiddel bestrating en kunnen wij u er alle informatie over geven die u wenst te hebben over onderhoudsmiddel bestrating. Al onze onderhoudsproducten zijn uitvoerig getest door Moeller Stone Care.

The Stone Discounter is te vinden in Nunspeet aan de Galvaniweg 30!  

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.