Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

Onderhoudsarme bestrating

The Stone Discounter is het adres voor uw onderhoudsarme bestrating. Wij hebben een ruime keuze in bestrating met een onderhoudsarme, kleurvaste en krasvaste slijtlaag, gebakken klinkers, gecoate tegels en keramische tegels voor uw terras, paden of oprit.

Prijzen onderhoudsarme bestrating

De prijzen voor onderhoudsarmere bestrating beginnen bij zo'n € 16,95, u heeft dan een betonsteen met een fijne slijtlaag waardoor de vochtopname van de steen een stuk minder is. Gaan we een stap verder in de onderhoudsarme bestrating dan hebben we een tegel of klinker met een kleur- en slijtvaste deklaag, deze steen neemt weer minder vocht op en zal daardoor veel minder snel groen uitslaan. Wilt u echt van het onderhoud af kies dan voor een tegel met een coating of voor een keramische tegel.

Advies onderhoudsarme bestrating

Kom voor een goed en eerlijk advies langs bij ons showterrein. Wij zullen de tijd nemen om u wegwijs te maken in de vele mogelijkheden die er tegenwoordig geboden worden.

Leveren van onderhoudsarme bestrating

Wij hebben de mogelijkheid om al uw bestrating netjes thuis af te leveren. Wel is het dan van belang dat u bereikbaar bent met een stenentrailer. Komt u niet uit de regio?? Geen probleem we laten uw bestelling dan rechtstreeks vanaf de fabriek bij u thuis afleveren.

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode NAJAAR2017. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.