Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Offerte sierbestrating

Een nieuwe tuin realiseren begint natuurlijk altijd met het maken van een begroting. Hier hoort dan natuurlijk ook een offerte sierbestrating bij. Vaak is de bestrating een grote post in het totaalplaatje omdat er in verhouding steeds meer meters dichtgelegd worden met een mooie steen om ook het onderhoud te beperken. We begrijpen dat het voor u moeilijk zal zijn om een goede offerte sierbestrating aan te vragen omdat er zo veel verschillende soorten en merken zijn. U kunt voor het aanvragen van een offerte sierbestrating altijd even contact opnemen of even langs komen. De koffie staat altijd klaar.

Scherpe offerte sierbestrating

Een normale offerte sierbestrating kunt u natuurlijk overal krijgen. Waar u naar op zoek bent is een scherpe offerte sierbestrating! Wij kunnen u hiermee helpen. We hebben op onze website een ruime sortering bestrating in alle voorkomende vormen, soorten en maten staan. Het is natuurlijk wel belangrijk om geen appels met peren te vergelijken. Wij geven u dan ook graag de informatie die nodig is om een bewuste keuze te kunnen maken. Hiervan maken wij dan een scherpe offerte sierbestrating.

Een mooie offerte sierbestrating en dan?

Hebben wij een mooie offerte sierbestrating voor u gemaakt? We kunnen als u gebruik maakt van ons aanbod uw bestelling natuurlijk netjes bij u thuis afleveren. In de regio zullen we dat vanaf ons eigen terrein verzorgen, buiten de regio zullen we het transport laten verzorgen door de fabrieken. Hiermee hebben we afspraken gemaakt zodat we de materialen van de offerte sierbestrating voor een kleine vergoeding bij u thuis af komen leveren. Het enige wat dan nog van belang is dat er een grote stenentrailer bij uw huis of bedrijf kan komen. Lukt dit niet dan zal er door de chauffeur een plek zo dicht mogelijk bij de gewenste plek lossen.
 

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.