Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Novodal Slate

De MBI Novodal Slate Black is een mooie antraciet terrastegel met een structuur. Deze structuur geeft prachtige schaduweffecten op de tegel. KLIK OP DE FOTO voor meer informatie, de leverbare formaten en de prijzen.

De MBI Novodal Slate Grijs/Gevlamd is een prachtige 60x60 tegel. Door de coating is deze tegel ook zeer onderhoudsvriendelijk en zult u nog jaren van deze tegel kunnen genieten. KLIK OP DE FOTO voor meer informatie, de leverbare formaten en de prijzen.

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode NAJAAR2017. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.