Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Tuinaanleg Nunspeet

Bent u toe aan een nieuwe tuin? Tuinaanleg Nunspeet begint natuurlijk bij The Stone Discounter in Nunspeet. Het belangrijkste bij de tuinaanleg Nunspeet is natuurlijk het gebruik van de diverse materialen. We kunnen samen uw wensen bespreken die u heeft bij de tuinaanleg Nunspeet. Wilt u een verouderde bestrating of juist een mooie moderne bestrating? Wij zullen u altijd helpen met een goed en duidelijk en eerlijk advies. Er is de laatste jaren veel veranderd in de bestratingswereld, laat u eerst goed op de hoogte brengen van de vele mogelijkheden.

Hulp bij het ontwerp Tuinaanleg Nunspeet

We zijn natuurlijk altijd bereidt om u verder te helpen bij het maken van een ontwerp. We zullen eerst hier uw wensen bespreken. Hieruit zal dan vanzelf een schets ontstaan hoe de tuin ingedeeld zal worden. De volgende stap is dan natuurlijk om te kijken welke materialen er gebruikt gaan worden. Is dit een onderhoudsarme bestrating of gaat u voor een bepaalde uitstraling? We zullen hier samen ongetwijfeld uit gaan komen. Wilt u liever dan er een tuinarchitect naar kijkt dan hebben we de goede contracten voor u om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen bij de Tuinaanleg Nunspeet.

De aanleg van uw Tuinontwerp Nunspeet

Hebben we het ontwerp op tafel liggen? Dan gaan we samen kijken welke partij het best in uw plaatje past. We hebben in ons bestand veel hoveniers uit de regio staan en we weten welke hovenier of stratenmaker het best past bij het gemaakte ontwerp. Als u het fijn vindt kunnen we alles vanuit The Stone Discounter voor u regelen. 

 

Nieuws / Actueel

Nieuw in ons assortiment!! Voegmiddel dat blijvend flexibel is maar de mieren mossen en onkruid tegenhouden. Dit middel is makkelijk te verwerken en in verschillende kleuren te koop. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en hoeveel u verbruikt bij de bestrating die u heeft of van plan bent om te gaan kopen.