Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Natuursteen

Natuursteen onstaat door een proces van vele jaren. Het materiaal wordt vaak onbehandeld verwerkt. Bij vele soorten natuursteen uit China wordt de steen vaak gezoet om hem een mooie donkere look te geven. Natuursteen kan erg mooi zijn in uw tuin, maar informeer van te voren goed naar de eigenschappen van het soort dat u mooi vindt!!

Soorten natuursteen

Wij leveren o.a. de volgende soorten natuursteen:

  • Chinees hardsteen
  • Vietnamees hardsteen
  • Turks marmer
  • Graniet
  • Basalt

Ieder soort natuursteen heeft andere eigenschappen. Informeer hier goed naar voordat u tot de aankoop overgaat.

Verwerken van natuursteen

Natuursteen wordt op een andere manier verwerkt dan de meeste betonbestrating. Vaak is het veel dunner. Dit wordt gedaan om de transportkosten uit het buitenland te beperken. Het is daarom van belang dat het natuursteen op een gestabiliseerd zandbed of een splitbed wordt gelegd. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden en de voeg die u het beste kunt gebruiken.

Nadelen natuursteen

Veel natuursteensoorten hebben de eigenschap dat ze na verloop van tijd gaan verkleuren en zullen in veel gevallen krasgevoelig zijn. Kijk voor andere mogelijkheden ook eens bij onze kleur- en slijtvaste bestrating of bij de keramische tegels.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.