Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

Muurelementen tuin

Voor alle muurelementen tuin komt u natuurlijk ook naar The Stone Discounter. Op ons showterrein hebben van diversen soorten muurelementen tuin voorbeelden staan om u een idee te laten krijgen van de vele mogelijkheden. Op onze website vindt u bij stapelblokken ook onze muurelementen tuin met de maten en prijzen erbij. 

Toepassingen muurelementen tuin

Muurelementen tuin worden voor veel dingen in de tuin gebruikt. De één maakt een verhoogde vijver, de ander moet een hoogteverschil opvangen en een derde maakt een mooie border. De vraag is dan al snel welke maat muurelementen tuin u voor welk doel moet en kunt gebruiken. Voor bijvoorbeeld een vijver die veel druk van binnenuit krijg gebruikt u muurelementen tuin die een wat groter oppervlakte hebben om te kunnen verlijmen. Voor andere toepassingen zult u juist een smallere muurelementen tuin gaan gebruiken. Bel gerust of nog beter kom even langs om te informeren naar de vele mogelijkheden en toepassingen.

Transport van muurelementen tuin

Voor het transport van uw muurelementen tuin kunt u natuurlijk ook bij ons terecht. Vaak wordt het gewicht van de muurelementenn tuin onderschat. Een blok van 60x15x15 cm weeg toch al dertig kilo. Als u aan het rekenen gaat en u bent van plan om een aantal muurelementen tuin te gaan gebruiken ziet u al snel dat het vervoeren met uw eigen auto moeilijk zal worden. Vraag daarom geheel vrijblijvend een offerte aan om uw muurelementen tuin te laten bezorgen.

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.