Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

MBI wildverband

MBI wildverband wordt gemaakt in veel verschillende soorten en maten. Of u op zoek bent naar een mooi mbi wildverband van beton of een kleurvast, slijtvast en onderhoudsarm wildverband? We hebben ze allemaal. Wij geven op onze site een beknopte uitleg van de verschillende soorten die we in het assortiment hebben.

MBI wildverband beton

MBI levert verschillende soorten wildverband van beton. Dit wildverband heeft een fijne structuur deklaag en er is gebruik gemaakt van een goede kwaliteit kleurstof. Dit zorgt ervoor dat u voor een scherpe prijs een mooi MBI wildverband heeft waar u jaren lang plezier van zult hebben.

Kleurvast MBI wildverband

De volgende stap in het assortiment van MBI is het kleurvaste wildverband. Dit wildverband is voorzien van een deklaag gemaakt van kleurechte mineralen. Dit is een deklaag die geperst is op een onderlaag van beton. Een groot voordeel hiervan is dat deze laag erg dicht is en dus weinig vocht en vuil op zal nemen en na jaren hun eigen kleur nog zullen hebben.

MBI wildverband met coating

Als topper van de soorten MBI wildverband hebben we het wildverband dat voorzien is van een coating. Deze coating zorgt ervoor dat u één van de meest onderhoudsarme bestrating heeft die er op dit moment te koop is. Wij nodigen u uit om op ons showterrein de vele verschillende soorten te komen bewonderen. Wij zullen u graag helpen bij het maken van de juiste keuze en zullen de tijd nemen welk soort wildverband het beste aansluit bij uw wensen.

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.