Producten
Wist u dat?
Win een GRATIS tuin 2018

De winnaar van de actie 'Win een gratis tuin 2018' is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Houd de facebookpagina en de website van deze actie in de gaten voor de vorderingen!

 

 

 

MBI Tuintegels

Wij leveren MBI Tuintegels in veel verschillende maten, uitvoeringen en kleuren. MBI Tuintegels onderscheiden zich van de rest van de markt door een betaalbare bestrating te maken van een hoge kwaliteit. De MBI Tuintegels kunnen we onderscheiden in:

-Betontegels

-Kleurvaste tegels

-Kleurvaste tegels met coating

-Keramische tuintegels

MBI Tuintegels beton

MBI Tuintegels van beton leveren we in verschillende diktes en kleuren. Het mooie van de MBI Tuintegels beton is dat ze voorzien zijn van een slijtlaag die een hele fijne structuur hebben. Deze bestrating zal dan ook jaren lang mooi blijven en wordt tegen zeer aantrekkelijke prijzen geleverd.

KLIK HIER om naar de MBI Betonbestrating te gaan.

Kleurvaste MBI Tuintegels

MBI is bekent om zijn GeoSteen. Deze kleurvaste MBI Tuintegels hebben een deklaag van kleurechte mineralen en zullen ook na jaren de kleur nog hebben waarvoor u ze heeft uitgezocht. We kunnen deze GeoSteen verdelen in 2 soorten. We leveren ze met een coating factor 15 en factor 30. Kiest u voor de factor 30 dan koopt u niet alleen kleurvaste MBI Tuintegels maar ook nog eens een heel onderhoudsarm product waar alle vuil makkelijk van te verwijderen is.

KLIK HIER om naar de kleurvaste bestrating te gaan.

MBI Keramische Tuintegels

De topper op de bestratingsmarkt is de Keramische tuintegel. Deze is zout en zuurbestendig en zal geen vloeistoffen opnemen. De meest onderhoudsvriendelijke bestrating die er te koop is. Wel is het belangrijk dat u een tegel koopt die niet in de Aziatische landen geproduceerd is omdat de kwaliteit hiervan vaak wat minder is. 

KLIK HIER om naar de Keramische tuintegels te gaan.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.