Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

MBI Trommelstenen

De MBI Trommelstenen hebben een mooie nostalgische uitstraling. Ze zien eruuit als natuursteen maar in feite zijn het kunstmatig verouderde stenen. Dit maakt de MBI Trommelstenen bij uitstek geschikt voor nostalgisch uitziende paden of terrassen.

KLIK HIER voor de kleuren en formaten van de MBI Trommelstenen 

Formaten MBI Trommelstenen

De MBI Trommelstenen worden geleverd in 2 formaten namelijk 15x15x6 cm en 20x30x6 cm. Deze maten zijn zeer geschikt voor het maken van terrassen en paden door uw tuin. Grotere maten zijn niet te trommelen omdat er dan teveel breuk ontstaat.

Kleuren MBI Trommelstenen

De MBI Trommelstenen worden in 6 verschillende kleuren geproduceerd. Uw kleur zal er dus zeker tussen zitten. Ook kan het erg mooi zijn om een combinatie van de bescikbare kleuren in uw tuin te verwerken. Denk hierbij aan een omlijsting van uw terras die doorloopt in de paden door de tuin.

Leveren van de MBI Trommelstenen

Heeft u een keuze kunnen maken? Wij kunnen het transport van uw bestelde MBI Trommelstenen voor u verzorgen. Ook als u niet uit de regio komt kunnen wij uw bestelling netjes door de fabriek bij u thuis af laten leveren.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.