Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

MBI TerraTops

De MBI TerraTops is een goede kwaliteit betonsteen met een fijne deklaag, dus geen grove kiezel aan de bovenzijde. Ook is er gebruik gemaakt van een goede kwaliteit kleurstof zodat u jaren plezier zult hebben van deze voordelige betonbestrating.

KLIK HIER om naar de kleuren, formaten en prijzen te gaan.

Kleuren MBI TerraTops

De volgende kleuren zijn leverbaar in deze serie:

  • MBI TerraTops grijs/zwart
  • MBI TerraTops antraciet
  • MBI TerraTops kenia
  • MBI TerraTops Safari

Het kan ook mooi zijn om een combinatie van de bovenstaande kleuren in uw tuin te verwerken. Probeer qua materialen altijd rust in uw tuin te houden, met kleuren uit één serie kunt u altijd spelen. Zoals gemeld wordt er een goede kleurstof gebruikt. Iedere betonbestrating zal na een aantal jaren een stukje van zijn kleur ingeleverd hebben maar de gebruikte kleurstof bepaald hoe snel dit zal gaan.

Formaten MBI TerraTops

We kunnen deze mooie en voordelige bestrating leveren in verschillende formaten zodat u ook hiermee op een leuke manier allerlei combinaties kunt maken. De paden bijvoorbeeld in een mooie steen van 20x30 cm en de terrassen in een wildverband of een tegel van 60x60 cm. 

De TerraTops grijs/zwart is leverbaar in de maten:

  • 20x30x5 cm
  • 60x60x5 cm
  • Wildverband bestaande uit de formaten 20x20, 20x40, 40x40 en 40x60x5 cm

De TerraTops antraciet, de TerraTops kenia en de TerraTops safari zijn ook allemaal in de bovenstaande maten te leveren. 

Prijzen MBI TerraTops

De prijzen zijn gezien de kwaleit van deze bestrating gerust laag te noemen. MBI geeft de volgende adviesverkoopprijzen:

  • 20x30x5 cm € 14.20 per m2
  • 60x60x5 cm € 18.95 per m2
  • Wildverband € 18.95 per m2

Heeft u meerdere meters nodig? Vraag altijd even vrijblijvende een offerte aan.

Klik hier om naar de afbeeldingen te gaan van onze MBI TerraTops

Nieuws / Actueel

Nieuw in ons assortiment!! Voegmiddel dat blijvend flexibel is maar de mieren mossen en onkruid tegenhouden. Dit middel is makkelijk te verwerken en in verschillende kleuren te koop. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en hoeveel u verbruikt bij de bestrating die u heeft of van plan bent om te gaan kopen.