Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

MBI Terra Tops

De MBI Terra Tops is een nieuwe lijn in de bestratingen van MBI. De MBI Terra Tops is zeer gunstig geprijst. In tegenstelling tot alle Geo soorten is deze tegel niet kleurvast maar wel gemaakt met een goede kwaliteit kleurstof.

Deklaag van de MBI Terra Tops

De deklaag van deze tegels is in tegenstelling van veel andere tegels in deze prijsklasse gemaakt van een fijn materiaal zodat de tegel een mooi glad oppervlakte heeft. Dus niet zoals bij een door en door gemaakte tegel dat u binnen een aantal maanden alle kleuren kiezels aan het oppervlakte heeft.

Dikte MBI Terra Tops

Deze tegels zijn te koop in 20x30 cm, wildverband 2 en een tegel van 60x60 cm. De dikte is 4.7 cm en hierdoor makkelijk te verwerken. De dikte is voor het gebruik voor een terras, paden etc. stevig genoeg. Zoekt u een tegel voor de oprit? Dan kunt u altijd overschakelen naar de serie Plaza.

Prijzen MBI Terra Tops

Kijk op onze website voor de zeer aantrekkelijke prijzen van de MBI Terra Tops. U zult zien dat de prijs laag is t.o.v. veel andere merken. De kwaliteit komt hier ver bovenuit.

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.