Producten
Wist u dat?
Win een GRATIS tuin 2018

De winnaar van de actie 'Win een gratis tuin 2018' is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Houd de facebookpagina en de website van deze actie in de gaten voor de vorderingen!

 

 

 

MBI klinkers

Wij hebben alle soorten MBI klinkers in ons assortiment. Wij zullen hieronder een beschrijving geven van de MBI klinkers die er gemaakt worden. Deze zijn in verschillende maten leverbaar. De meest voorkomende zijn.

  • MBI waalformaat 20x5x8 cm
  • MBI dikformaat 21x7x8 cm
  • MBI keiformaat 21x10.5x8 cm

MBI klinkers Basic

De MBI klinkers basic zijn klinkers die gemaakt zijn met een mooie structuur slijtlaag. U zult bij deze klinker niet zoals bij veel andere merken na een paar jaar het grind door de bovenzijde heen zien komen. En mooie klinker voor een scherpe prijs.

MBI klinkers GeoBasic

Deze klinkers hebben net zoals de basic een mooie slijtlaag. Het grote verschil zit erin dat de GeoBasic een slijtlaag heeft die kleurvast is. Ook na jaren zal deze klinker de kleur hebben waar u keuze bij aankoop op gevallen is.

MBI klinkers GeoColor Exelent

De MBI klinker GeoColor Exelent is een luxe klinker. Deze heeft net zoals de GeoBasic een kleurechte deklaag waar een grover materiaal is gebruikt en daarna is uitgewassen. Dit geeft de klinker een mooie exclusieve uitstraling

Wij hebben alle soorten en kleuren voor u op ons showterrein liggen. Dit maakt het makkelijker om een goede keuze te kunnen maken. U bent van harte welkom bij The Stone Discounter. Transport van de door u gekochte klinkers is mogelijk door heel Nederland. 

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.