Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

MBI GeoCeramica

De MBI GeoCeramica is het nieuwste product op het gebied van Keramische tuintegels. Door het verbinden van een keramische tegel op een speciale betonnen tegel hebben we nu een product met de schitterende eigenschappen van keramiek met de verwerkingskosten van een betontegel. Deze kosten zijn ten opzichte van een betontegel vele malen lager. Dit maakt de MBI GeoCeramica een uniek product. U kent de vele voordelen van keramiek in de tuin inmiddels wel maar waarschijnlijk vindt u de verwerkingskosten ook erg hoog. We zetten voor de vele voordelen van de MBI GeoCeramica nog even op een rij.

Voordelen onderhoud van de MBI GeoCeramica

Een keramische tegel in de tuin heeft vele voordelen. Zo ook de MBI GeoCeramica. Weinig tot geen onderhoud, kleurvast, krasvast en neemt geen vet en vuil op. Allemaal eigenschappen die we eigenlijk allemaal willen hebben. We kunnen haast wel zeggen dat al deze eigenschappen alleen in een keramische tegel terug te vinden zijn.

Voordelen verwerking MBI GeoCeramica

Het enige nadeel van keramische tuintegels is de hogere aanschafprijs en de hoge verwerkingskosten. Wat betreft de verwerking hebben we met de MBI GeoCeramica de oplossing. We hebben al genoemd dat door een unieke verbinding de tegel verlijmd is op een speciale waterdoorlatende betonnen ondertegel die ook voorzien is van een afstandhouder. De MBI GeoCeramica kan dus gewoon op een normaal zandbed verwerkt worden. U ziet het, de MBI GeoCeramica is voor bijna alle gevallen de ideale oplossing.

 

 

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.