Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

MBI GeoCeramica

De MBI GeoCeramica is het nieuwste product op het gebied van Keramische tuintegels. Door het verbinden van een keramische tegel op een speciale betonnen tegel hebben we nu een product met de schitterende eigenschappen van keramiek met de verwerkingskosten van een betontegel. Deze kosten zijn ten opzichte van een betontegel vele malen lager. Dit maakt de MBI GeoCeramica een uniek product. U kent de vele voordelen van keramiek in de tuin inmiddels wel maar waarschijnlijk vindt u de verwerkingskosten ook erg hoog. We zetten voor de vele voordelen van de MBI GeoCeramica nog even op een rij.

Voordelen onderhoud van de MBI GeoCeramica

Een keramische tegel in de tuin heeft vele voordelen. Zo ook de MBI GeoCeramica. Weinig tot geen onderhoud, kleurvast, krasvast en neemt geen vet en vuil op. Allemaal eigenschappen die we eigenlijk allemaal willen hebben. We kunnen haast wel zeggen dat al deze eigenschappen alleen in een keramische tegel terug te vinden zijn.

Voordelen verwerking MBI GeoCeramica

Het enige nadeel van keramische tuintegels is de hogere aanschafprijs en de hoge verwerkingskosten. Wat betreft de verwerking hebben we met de MBI GeoCeramica de oplossing. We hebben al genoemd dat door een unieke verbinding de tegel verlijmd is op een speciale waterdoorlatende betonnen ondertegel die ook voorzien is van een afstandhouder. De MBI GeoCeramica kan dus gewoon op een normaal zandbed verwerkt worden. U ziet het, de MBI GeoCeramica is voor bijna alle gevallen de ideale oplossing.

 

 

Nieuws / Actueel

Nieuw in ons assortiment!! Voegmiddel dat blijvend flexibel is maar de mieren mossen en onkruid tegenhouden. Dit middel is makkelijk te verwerken en in verschillende kleuren te koop. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en hoeveel u verbruikt bij de bestrating die u heeft of van plan bent om te gaan kopen.