Producten
Wist u dat?
Win een GRATIS tuin 2018

De winnaar van de actie 'Win een gratis tuin 2018' is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Houd de facebookpagina en de website van deze actie in de gaten voor de vorderingen!

 

 

 

MBI GeoTops Ardesia

Een schitterende tuintegel met een dikte van slechts 3.7 cm. Makkelijk te verwerken dus door zijn lage gewicht. De MBI GeoTops Ardesia is een unieke steen door zijn leisteenmotief. De deklaag is gemaakt van kleurechte mineralen zodat we hier over een kleurechte bestrating kunnen spreken. Bovendien is er een coating door de deklaag verwerkt die hem ook nog eens erg onderhoudsarm maakt. Een uniek product door zijn lage gewicht en mooie eigenschappen. De leverbare kleuren in deze serie zijn:

  • MBI GeoTops Ardesia milano
  • MBI GeoTops Ardesia roma
  • MBI GeoTops Ardesia cannobio
  • MBI GeoTops Ardesia riviera

Allemaal stuk voor stuk kleuren die aansluiten bij de laatste tuintrends. Ook in de donkere kleuren zal deze bestrating nooit saai worden. We kunnen zelfs stellen dat met nat weer de steen alléén maar mooier zal zijn door dat de schaduweffecten van de leisteen structuur nog beter zichtbaar zijn. 

Waarom de keuze voor de MBI GeoTops Ardesia

Zoals we al aangegeven hebben heeft deze steen door zijn dikte van slechts 3.7 centimeter een laag gewicht. Een tuintegel van zes centimeter dikte weegt al snel 50 kilo terwijl de MBI GeoTops Ardesia nog onder de dertig kilo blijft steken. Het is niet alleen een voordelige en betaalbare bestrating maar de legkosten zullen ook lager zijn omdat deze steen veel beter hanteerbaar is en zonder hulpmiddelen te leggen is.

KLIK HIER voor een overzicht van de leverbare kleuren en formaten van deze unieke serie

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.