Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

MBI GeoSteen

Wanneer u de naam Geo tegenkomt bij één van de producten op onze website betekent dit dat er altijd kleurechte natuurlijke mineralen in de deklaag voorkomen. De deklaag van deze stenen is hierdoor kleurvast, slijtvast en onderhoudsarm te noemen. De naam MBI GeoSteen staat dus voor vele jaren tuinplezier.

Soorten deklagen bij de MBI GeoSteen

De MBI GeoSteen wordt geproduceerd in verschillende uitvoeringen. Kijk op onze site bij de kleurvaste bestrating onder het kopje producten. U komt hier bestrating tegen die strak is, met een relieëf, verouderd enz. De keuze in deze productgroep is enorm.

Onderhoud bij de MBI GeoSteen

De MBI GeoSteen is verkrijgbaar met een coating factor 15 en factor 30. Hoe hoger deze factor is hoe minder onderhoud deze bestrating nodig heeft. Wie wil dit niet? Een bestrating die we kleurvast, slijtvast en onderhoudsarm kunnen noemen. Neem voor meer informatie contact op of kom langs bij The Stone Discounter.

Leveren van de MBI GeoSteen

Heeft u een keuze uit het ruime assortiment van de MBI GeoSteen kunnen maken. Vraag dan altijd even geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij leveren in de regio met eigen vervoer, buiten de regio kunnen we het vervoer door de fabriek laten verzorgen.

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.