Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

MBI GeoSenza Puro

De GeoSenza Puro is veranderd in de GeoStretto Plus. De steen en de beserking is verder hetzelfde gebleven. Het gaat hier om een geborstelde bestrating die voorzien is van een factor 30 coating. Eén van de meest onderhoudsarme bestratingen die er op de markt zijn. De GeoSenza voelt erg zacht aan en heeft door het borstelen een erg fijne structuur.

Deklaag van de MBI GeoSenza Puro

Zoals al gemeld is de toplaag gebordsteld bij de GeoSenza Puro en voorzien van een deklaag die gemaakt is van kleurechte mineralen. Een bestrating die dus ook na jaren nog zijn kleur zal hebben. De GeoSenza Puro (vanaf nu de MBI GeoStretto Plus) is dan ook een aanwinst voor iedere tuin.

Transport van uw MBI GeoSenza Puro 

Is uw keuze op deze bestrating gevallen? Wij kunnen het transport door geheel Nederland voor u verzorgen. Ook kunnen we gelijk alle blokken, bielzen, banden enz. meeleveren. Het is altijd de moeite om ons ruime en overzichtelijke showterrein met een bezoekje te vereren.

 

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.