Producten
Wist u dat?
Win een GRATIS tuin 2018

De winnaar van de actie 'Win een gratis tuin 2018' is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Houd de facebookpagina en de website van deze actie in de gaten voor de vorderingen!

 

 

 

MBI GeoPiazza

De MBI GeoPiazza Milano is met zijn mooie houtnerfstructuur een schitterende bestrating die veel schaduweffecten geeft. KLIK OP DE FOTO voor meer informatie, leverbare formaten en de prijzen.

De MBI GeoPiazza Roma, de trend van dit moment. KLIK OP DE FOTO voor meer informatie, de leverbare formaten en de prijzen.

De MBI GeoPiazza Cannobio is voorzien van een lichte houtnerfstructuur en footcomfort. KLIK OP DE FOTO voor meer informatie, de leverbare formaten en de prijzen.

De MBI GeoPiazza Lazise is de nieuwe kleur in deze serie. De lichte kleur in combinatie met de houtnerf structuur maakt deze tegel tijdloos en een aanwinst voor uw tuin! KLIK OP DE FOTO voor meer informatie, de leverbare formaten en de prijzen

De MBI GeoPiazza Marilleva is een kleurechte tegel. Door de natuursteentjes die door de toplaag verwerkt zijn en de coating kunt u nog jaren van deze tegel blijven genieten! KLIK OP DE FOTO voor meer informatie, de leverbare formaten en de prijzen

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.