Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

MBI GeoPiazza

De MBI GeoPiazza Milano is met zijn mooie houtnerfstructuur een schitterende bestrating die veel schaduweffecten geeft. KLIK OP DE FOTO voor meer informatie, leverbare formaten en de prijzen.

De MBI GeoPiazza Roma, de trend van dit moment. KLIK OP DE FOTO voor meer informatie, de leverbare formaten en de prijzen.

De MBI GeoPiazza Cannobio is voorzien van een lichte houtnerfstructuur en footcomfort. KLIK OP DE FOTO voor meer informatie, de leverbare formaten en de prijzen.

De MBI GeoPiazza Lazise is de nieuwe kleur in deze serie. De lichte kleur in combinatie met de houtnerf structuur maakt deze tegel tijdloos en een aanwinst voor uw tuin! KLIK OP DE FOTO voor meer informatie, de leverbare formaten en de prijzen

De MBI GeoPiazza Marilleva is een kleurechte tegel. Door de natuursteentjes die door de toplaag verwerkt zijn en de coating kunt u nog jaren van deze tegel blijven genieten! KLIK OP DE FOTO voor meer informatie, de leverbare formaten en de prijzen

Nieuws / Actueel

Nieuw in ons assortiment!! Voegmiddel dat blijvend flexibel is maar de mieren mossen en onkruid tegenhouden. Dit middel is makkelijk te verwerken en in verschillende kleuren te koop. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en hoeveel u verbruikt bij de bestrating die u heeft of van plan bent om te gaan kopen.