Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

MBI GeoColor+ (Tops)

De MBI GeoColor Etna grey is één van de meest duurzame bestrating die er op de markt is. KLIK OP DE FOTO voor meer informatie, formaten en de prijzen.

De MBI GeoColor (Tops) Solid black is de donkerste kleurvaste bestrating die er op de markt te vinden is. KLIK OP DE FOTO voor meer informatie, de leverbare maten en de prijzen!!

De MBI GeoColor Savile grey is met zijn donkergrijze nuancering al jaren een topper. KLIK OP DE FOTO voor meer informatie, leverbare formaten en de prijzen.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.