Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

MBI GeoColor+ (Tops)

De MBI GeoColor Etna grey is één van de meest duurzame bestrating die er op de markt is. KLIK OP DE FOTO voor meer informatie, formaten en de prijzen.

De MBI GeoColor (Tops) Solid black is de donkerste kleurvaste bestrating die er op de markt te vinden is. KLIK OP DE FOTO voor meer informatie, de leverbare maten en de prijzen!!

De MBI GeoColor Savile grey is met zijn donkergrijze nuancering al jaren een topper. KLIK OP DE FOTO voor meer informatie, leverbare formaten en de prijzen.

Nieuws / Actueel

Nieuw in ons assortiment!! Voegmiddel dat blijvend flexibel is maar de mieren mossen en onkruid tegenhouden. Dit middel is makkelijk te verwerken en in verschillende kleuren te koop. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en hoeveel u verbruikt bij de bestrating die u heeft of van plan bent om te gaan kopen.