Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

MBI GeoColor 3.0

Een schitterende GeoSteen met een natuurlijke kleurechte deklaag van een fijne structuur. Het gaat hier om een uitgewassen steen die gelucideerd en daarna voorzien is van een protection plus factor 30 coating. Dit is de allerhoogste beschermingsfactor binnen de GeoSteen familie die ervoor zorgt dat de MBI GeoColor 3.0 een zeer onderhoudsvriendelijke bestrating is. 

Bestellen van uw MBI GeoColor 3.0

Is uw keuze op deze mooie bestrating gevallen? U kunt hem natuurlijk altijd even komen bekijken op ons ruime en overzichtelijke showterrein. We hebben alle kleuren van deze unieke serie staan om een goede keuze te maken. Ook kunnen we uw wensen dan even bespreken en kijken of de MBI GeoColor 3.0 goed aansluit bij de wensen die u heeft als het gaat om een sierbestratingstegel. Als uw keuze vaststaat dan zullen we de juiste kleur en afmeting voor u bestellen.

Leveren van de MBI GeoColor 3.0

Voor de meeste mensen is het niet te doen om zelf een aantal pakken stenen te vervoeren. Een vierkante meter van de MBI GeoColor 3.0 weegt al snel zo'n 130 kg. Wij kunnen het transport van uw MBI GeoColor 3.0 voor u regelen. In onze regio zullen we dat met eigen vervoer doen, buiten de regio zal de fabriek het transport voor u verzorgen. Het is wel belangrijk dat er dan een grote stenenauto bij u in de straat kan komen. Lukt dit niet? Dan zal de chauffeur uw bestelling zo dicht mogelijk bij uw huis afzetten. Vraag altijd geheel vrijblijvend een offerte aan.

Klik HIER om het assortiment MBI GeoColor 3.0 te bekijken.

 

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.