Producten
Wist u dat?
Win een GRATIS tuin 2018

De winnaar van de actie 'Win een gratis tuin 2018' is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Houd de facebookpagina en de website van deze actie in de gaten voor de vorderingen!

 

 

 

MBI GeoColor

De meeste soorten bestrating zullen na een aantal jaren minder mooi worden. Dit is bij de MBI GeoColor niet het geval. U zult zien dat deze bestrating na verloop van jaren alleen maar mooier zal worden. Alle MBI GeoColor zijn voorzien van een hoogwaardige toplaag die gemaakt wordt van natuursteentjes die uitgewassen zijn. We hebben het hier over een mooie maat- en slijtvaste bestrating.

Kleuren van de MBI GeoColor

Deze bestrating is leverbaar in een aantal mooie en trendy kleuren. De eerste MBI GeoColor is gemaakt rond de jaren tachtig. We komen nog regelmatig tuinen tegen waar deze bestrating destijds in verwerkt is. Deze MBI GeoColor verkeert dan nog in mooie staat. We kunnen dus wel stellen dat we hier te maken hebben met één van de meest duuzame soorten bestrating die er op de markt te verkrijgen is. 

Leveren van uw MBI GeoColor

Heeft u een keuze kunnen maken uit deze mooie productgroep? Dan is er nog één ding dat gerealiseerd moet worden voordat u thuis aan de slag kunt. Dat is het transport. Voor de meeste mensen is het onmogelijk om deze bestrating zelf te kunnen vervoeren, het gewicht van een vierkante meter MBI GeoColor zit op 130 kg. Wij kunnen dit probleem voor u wegnemen. In de regio kunnen we het transport met eigen vervoer regelen, buiten de regio kunnen we ervoor zorgen dat het transport door de fabriek geregeld wordt. Vraag dus altijd een vrijblijvende offerte aan!! Ook als u niet uit onze regio komt zal dit zeker interessant zijn.

KLIK HIER om naar de MBI GeoColor producten te gaan!!!

 

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.