Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

MBI GeoArdesia

Op zoek naar de MBI GeoArdesia? Kom naar The Stone Discounter in Nunspeet!! We hebben hem voor u op ons showterrein liggen. De MBI GeoArdesia is leverbaar in het grote wildverband met de volgende maten:

  • 90x60x6 cm
  • 60x60x6 cm
  • 30x60x6 cm
  • 30x30x6 cm

Het wildverband komt mooi robuust over met deze groot formaat tegels. Bent u toch op zoek naar een ander formaat zoals bijvoorbeeld een 60x60 of een 80x80 cm of een klein wilverband? Klik dan HIERDit is de GeoTops ardesia, het verschil zit hem in de dikte. De GeoArdesia is 6 cm dik, de GeoTops series zijn slechts 4 cm dik. Deze dikte is voldoende voor een terras. 

De opbouw van de GeoArdesia

Deze unieke MBI GeoArdesia is opgebouwd uit een onderkant van beton met daarop een deklaag van kleurechte mineralen. Deze zorgt ervoor dat u een slijtvast en kleurvaste bestrating in huis haalt. Bovendien is de deklaag ook nog eens voorzien van een coating die deze bestrating nog onderhoudsvriendelijker maakt. Kom langs en laat u op een goede en eerlijke manier helpen bij het maken van de juiste keuze. Wij zijn ons bewust van het feit dat de gemiddelde Nederlander 3 x in zijn/haar leven bestrating koopt. Alle reden dus om hier wat tijd aan te besteden.

Klik HIER om naar de MBI GeoArdesia te gaan en bekijk de vershillende kleuren die er in deze serie zijn. 

Transport van de GeoArdesia

Bent u overtuigd? Vraag dan even geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij kunnen de MBI GeoArdesia door geheel Nederland leveren. Wel is het van belang dat uw woning bereikbaar is met een grote vrachtauto. Lukt dit niet dan zal de chauffeur zo dicht mogelijk bij uw huis lossen. Deze bestrating wordt op pallets geleverd en is dan ook altijd te verrijden met een heftruck of shovel.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.