Producten
Wist u dat?
Win een GRATIS tuin 2018

De winnaar van de actie 'Win een gratis tuin 2018' is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Houd de facebookpagina en de website van deze actie in de gaten voor de vorderingen!

 

 

 

MBI Facetto

De MBI Facetto antraciet is een mooie strakke klinker met een klein facet. KLIK OP DE FOTO voor meer informatie en de prijs.

De MBI Facetto grijs zwart is een klinker die door zijn nuancering nooit saai zal worden. KLIK OP DE FOTO voor meer informatie en de prijs.

De MBI Facetto geel genuanceerd is een mooie bonte klinker die bij ieder huis tot zijn recht zal komen. KLIK OP DE FOTO voor meer informatie en de prijs.

De MBI Facetto rood zwart is een echte klassieker die nog altijd goed verkocht wordt. KLIK OP DE FOTO voor meer informatie en de prijs.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.