Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

MBI Facetto

De MBI Facetto antraciet is een mooie strakke klinker met een klein facet. KLIK OP DE FOTO voor meer informatie en de prijs.

De MBI Facetto grijs zwart is een klinker die door zijn nuancering nooit saai zal worden. KLIK OP DE FOTO voor meer informatie en de prijs.

De MBI Facetto geel genuanceerd is een mooie bonte klinker die bij ieder huis tot zijn recht zal komen. KLIK OP DE FOTO voor meer informatie en de prijs.

De MBI Facetto rood zwart is een echte klassieker die nog altijd goed verkocht wordt. KLIK OP DE FOTO voor meer informatie en de prijs.

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.