Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

MBI bestrating

Wij zijn XXL dealer van het merk MBI. Dit merk onderscheidt zich van de andere merken door veel bestrating te voorzien van een kleurvaste, slijtvaste en onderhoudsarme toplaag, deze bestrating staat dan ook garant voor vele jaren plezier van uw tuin en terras.

MBI bestrating met coating

Vanaf dit jaar leveren we diverse soorten MBI tegels met een coating. Deze tegel met coating zorgt ervoor dat uw terras zeer makkelijk te reinigen is. De tegel zal geen vocht opnemen en is makkelijk afneembaar.

Prijzen van MBI bestrating

MBI bestrating heeft een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding. Alle prijzen die op onze website worden aangegeven zijn advies consumenten prijzen. Vraag altijd vrijblijvend een scherpe offerte aan voor het soort en de meters die u in de tuin wilt verwerken.

Transport MBI bestrating

Wij leveren uw straatwerk door heel Nederland tegen een kleine vergoeding. Wij zorgen dat u in de offerte een duidelijk beeld heeft van de prijzen.

Nieuws / Actueel

Nieuw in ons assortiment!! Voegmiddel dat blijvend flexibel is maar de mieren mossen en onkruid tegenhouden. Dit middel is makkelijk te verwerken en in verschillende kleuren te koop. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en hoeveel u verbruikt bij de bestrating die u heeft of van plan bent om te gaan kopen.