Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

MBI bestrating

Wij zijn XXL dealer van het merk MBI. Dit merk onderscheidt zich van de andere merken door veel bestrating te voorzien van een kleurvaste, slijtvaste en onderhoudsarme toplaag, deze bestrating staat dan ook garant voor vele jaren plezier van uw tuin en terras.

MBI bestrating met coating

Vanaf dit jaar leveren we diverse soorten MBI tegels met een coating. Deze tegel met coating zorgt ervoor dat uw terras zeer makkelijk te reinigen is. De tegel zal geen vocht opnemen en is makkelijk afneembaar.

Prijzen van MBI bestrating

MBI bestrating heeft een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding. Alle prijzen die op onze website worden aangegeven zijn advies consumenten prijzen. Vraag altijd vrijblijvend een scherpe offerte aan voor het soort en de meters die u in de tuin wilt verwerken.

Transport MBI bestrating

Wij leveren uw straatwerk door heel Nederland tegen een kleine vergoeding. Wij zorgen dat u in de offerte een duidelijk beeld heeft van de prijzen.

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.