Producten
Wist u dat?
Win een GRATIS tuin 2018

De winnaar van de actie 'Win een gratis tuin 2018' is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Houd de facebookpagina en de website van deze actie in de gaten voor de vorderingen!

 

 

 

Leisteen tegels

Leisteen tegels is een natuursteensoort wat in het verleden veel toegepast werd in de Nederlandse tuinen. Inmiddels zijn we erachter dat de leisteen tegels ook een aantal nadelen kennen zoals bijvoorbeeld het veranderen van de kleur en het krasgevoelige hiervan. Om de sfeer van leisteen tegels te krijgen kunnen wij u ook een aantal alternatieve bieden

GeoArdesia met de look van leisteen tegels

De GeoArdesia van MBI heeft een schitterende leisteen tegel look met de voordelen van een kleur- en slijtvaste tegel. De deklaag van deze tegels is gemaakt van kleurechte mineralen en zal dus zijn kleur ook na jaren behouden. Door de opgeperste deklaag is de vochtopname van de tegel ook veel minder en dit zorgt weer voor minder onderhoud.

Keramische tegels met de look van leisteen tegels

Keramiek is nieuw op de bestratingsmarkt, deze tegels zijn zout en zuurbestendig en krasvast. Keramische tegels nemen geen vocht op en zijn daarom eigenlijk onderhoudsvrij. Zou hier toch een groene aanslag op komen dan is deze éénvoudig met een dweil te verwijderen.

Advies bij de aankoop van leisteen tegels

Kom voor een eerlijk en goed advies bij ons langs, wij zullen dan de verschillende mogelijkheden met u langs lopen en de voor- en nadelen van de verschillende leisteen tegels aan u laten zien. Het is altijd mogelijk om een afspraak te maken buiten onze openingstijden. Ook het transport is door heel Nederland te regelen tegen een kleine vergoeding.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.