Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Leisteen tegels

Leisteen tegels is een natuursteensoort wat in het verleden veel toegepast werd in de Nederlandse tuinen. Inmiddels zijn we erachter dat de leisteen tegels ook een aantal nadelen kennen zoals bijvoorbeeld het veranderen van de kleur en het krasgevoelige hiervan. Om de sfeer van leisteen tegels te krijgen kunnen wij u ook een aantal alternatieve bieden

GeoArdesia met de look van leisteen tegels

De GeoArdesia van MBI heeft een schitterende leisteen tegel look met de voordelen van een kleur- en slijtvaste tegel. De deklaag van deze tegels is gemaakt van kleurechte mineralen en zal dus zijn kleur ook na jaren behouden. Door de opgeperste deklaag is de vochtopname van de tegel ook veel minder en dit zorgt weer voor minder onderhoud.

Keramische tegels met de look van leisteen tegels

Keramiek is nieuw op de bestratingsmarkt, deze tegels zijn zout en zuurbestendig en krasvast. Keramische tegels nemen geen vocht op en zijn daarom eigenlijk onderhoudsvrij. Zou hier toch een groene aanslag op komen dan is deze éénvoudig met een dweil te verwijderen.

Advies bij de aankoop van leisteen tegels

Kom voor een eerlijk en goed advies bij ons langs, wij zullen dan de verschillende mogelijkheden met u langs lopen en de voor- en nadelen van de verschillende leisteen tegels aan u laten zien. Het is altijd mogelijk om een afspraak te maken buiten onze openingstijden. Ook het transport is door heel Nederland te regelen tegen een kleine vergoeding.

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.