Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

Kunstgras Nunspeet

Op zoek naar een mooi stuk kunstgras? Kom langs bij The Stone Discounter. We hebben in onze showtuinen verschillende soorten kuntsgras verwerkt om het zo in de goede omgeving te kunnen bekijken. Bij ons koopt u niet van een klein staaltje maar u ziet het in de tuinen verwerkt om een veel beter beeld te krijgen. Alle reden om voor Kunstgras Nunspeet naar The Stone Discounter te komen!!

Soorten Kunstgras Nunspeet

We hebben diversen soorten kunstgras in ons assortiment. Of u op zoek bent naar een stukje gras op het balkon of u wilt een mooi veld in uw tuin? U bent altijd welkom om te kijken naar de vele mogelijkheden die we bieden op het gebied van kuntgras Nunspeet. Alle soorten die wij verkopen zijn voorzien van een goede garantie en is UV bestendig. 

Aanleg van Kunstgras Nunspeet

Heeft u een keuze kunnen maken uit de vele soorten kunstgras die u aangeboden worden? We kunnen u altijd helpen en adviseren bij de aanleg. Een mooi soort Kunstgras Nunspeet dat op de verkeerde manier aangelegd wordt is nog steeds niet mooi. Wilt u Kunstras Nunspeet zelf aanleggen? Dit is natuurlijk mogelijk als u zich houdt aan de legvoorschriften die er zijn. 

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.