Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

Kunstgras kopen

Bent u helemaal klaar met het maaien van uw gazon of word uw gazon simpelweg lelijk? Dan kunt u overwegen om kunstgras in uw tuin te leggen. Kunstgras is er in vele soorten. Ook zijn er veel prijscategoriën.

Voordelen kunstgras kopen

Een groot voordeel van kunstgras kopen is natuurlijk dat u uw gras niet meer hoeft te maaien. Ook blijft uw gras in de zomer en in de winter mooi. U hoeft uw gras nooit meer de besproeien en te bemesten. Daarnaast zal u geen modder meer mee naar binnen lopen na het betreden van uw stuk (kunst)gras. Hebt u een grasallergie? Door uw eigen gazon zal u daar geen last meer van hebben! Kunstgras is duurzaam, het gaat lang mee. Ook is kunstgras milieuvriendelijk. Grasvlekken in kleding zijn verleden tijd.

Nadelen kunstgras kopen

Uw kunstgras kleurt niet mee met de seizoenen. Dit doet natuurlijk gras wel. 's Winters is het natuurlijke gras donkerder dan 's zomers. Daarnaast wordt kunstgras warmer dan natuurlijk gras met warm weer. Een ander nadeel is dat het kunstgras kopen iets duurder is dan het kopen van natuurlijk gras. Dit nadeel wordt een voordeel in de loop van de tijd. Kunstgras gaat namelijk langer mee.

Soorten kunstgras kopen

De grootste verschillende in de kunstgrassoorten zitten in de kwaliteit. Bij sommige hele goedkope kunstgrassoorten worden de groene grassprietjes doorzichtig na verloop van tijd. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Daarnaast is er verschil in hoogte, dikte en het aantal steken in een vierkante meter. In sommige kunstgrassoorten is een 'mosdraadje' verwerkt. Hierdoor krijgt het kunstgras een natuurlijke uitstraling.  

Is kunstgras kopen iets voor u! Kom gerust eens kijken naar onze mogelijkheden!

 

Nieuws / Actueel

Nieuw in ons assortiment!! Voegmiddel dat blijvend flexibel is maar de mieren mossen en onkruid tegenhouden. Dit middel is makkelijk te verwerken en in verschillende kleuren te koop. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en hoeveel u verbruikt bij de bestrating die u heeft of van plan bent om te gaan kopen.