Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

Krasvaste tegels

Kom langs voor een ruime sortering krasvaste tegels. Ook in deze groep bieden wij tegels in verschillende prijsklasse's:

  • Krasvaste betontegels
  • Krasvaste betontegels met slijtlaag
  • Krasvaste tegels met een kleurvaste slijtlaag
  • Krasvaste tegels met een kleurvaste slijtlaag en een vuilafstotende coating
  • Krasvaste keramische tegels

Prijzen krasvaste tegels

De prijzen van krasvaste tegels beginnen bij ca. € 17,50 voor een 60x60x6 cm, kleinere formaten zijn vaak in verhouding voordeliger. Wij hebben in ons assortiment ook een ruime keuze betaalbare tegels zonder hierbij de kwaliteit uit het oog te verliezen.

Onderhoud krasvaste tegels

Iedere tegel heeft een ander onderhoud nodig. Laat u voor de aanschaf goed voorlichten over het onderhoudt van de tegel die u uitgezocht heeft. Dit heeft grote invloed op de duurzaamheid van uw bestrating.

Transport van uw krasvaste tegels

Wij kunnen de door u uitgezochte tegels tegen een kleine vergoeding door heel Nederland verzorgen. Het gewicht van bestrating is vaak veel te hoog om het zelf te kunnen vervoeren.

 

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.