Producten
Wist u dat?
Win een GRATIS tuin 2018

De winnaar van de actie 'Win een gratis tuin 2018' is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Houd de facebookpagina en de website van deze actie in de gaten voor de vorderingen!

 

 

 

Klinkers

Klinker zijn er in veel soorten en maten. De bekendste soorten zijn de betonklinkers en de gebakken klinkers. Gebakken materiaal hoort bij één van de oudste bestratingen. Het grote voordeel van gebakken is dat ze als ze goed gebakken zijn ook altijd mooi blijven. Beton is qua prijs interessant, ze worden in grote aantallen geproduceerd. Kom vrijblijvend langs om ons assortiment te bekijken en laat ons u helpen om een goede keuze te maken.

Toepassing van klinkers

Klinkers worden veelzijdig toegepast. Of het nu gaat om een groot bedrijventerrein of om een oprit of als aanvulling om grote tegels er is overal een passende klinker voor te vinden.

Belasting van klinkers

Klinkers worden in verschillende maten geproduceert. De dikte die toegepast wordt is afhankelijk van het gebruik. Bij zware belasting moet er een dikkere klinker gebruikt worden dan voor een terras of voor een pad door de tuin.

Thuis afleveren van uw klinkers

The Stone Discounter biedt u de mogelijkheid om al uw bestrating thuis af te laten leveren tegen scherpe prijzen.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.