Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Kleurvaste klinkers

Wij hebben een ruime keuze in kleurvaste klinkers. Ons assortiment klinkers is zo opgebouwd dat er voor ieder budget een passende klinker te vinden is. Het voordeligste is een betonklinker met een slijtlaag. Deze slijtlaag is gemaakt van een fijn materiaal maar is niet kleurvast. Onderstaand zullen wij de kleurvaste soorten beschrijven

MBI GeoBasic kleurvaste klinkers

De MBI GeoBasic kleurvaste klinkers liggen een segment hoger dan de normaal met kleurstof gekleurde betonklinkers. Ze hebben een slijtlaag gemaakt van kleurechte mineralen en zullen hierdoor na jaren nog steeds de kleur hebben waarom u hem heeft uitgezocht. 

MBI GeoExelent kleurvaste klinkers

Dit zijn zeer mooie kleurvaste klinkers met een uitgewassen deklaag van kleurecht materiaal. Uw oprit of terras heeft met deze kleurvaste klinkers een mooie exclusieve uitstraling. Kom langs om de verschillen op ons showterrein te komen bekijken. Dit geeft altijd een beter beeld dan vanaf een foto.

Kleurvaste klinkers voor projecten

Heeft u een groot oppervlakte dat dichtgelegd moet worden? Wij maken graag geheel vrijblijvend een offerte voor de benodigde materialen. Bel of mail ons voor de scherpste prijzen.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.