Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Kleurvaste bestratingen

Kleurvaste bestratingen zijn er in verschillende soorten. Hieronder een korte uitleg. Voor meer informatie bent u van harte welkom op ons showterrein.

Kleurvaste bestrating met coating

Kleurvaste bestrating met coating heeft het voordeel dat deze bestrating extra vuilafstotend is. Een groot voordeel is dat de vochtopname van deze bestrating zo laag is dat de groene aanslag ook veel minder tot geen kans heeft om zich op deze bestrating te hechten.

Kleurvaste bestrating keramiek en gebakken

Natuurlijk horen de gebakken klinkers en ook de keramische tegels tot de kleurvaste bestrating. Bij gebakken klinkers is er geen kleurstof toegevoegd, het soort klei bepaald de kleur van de klinker. Voor meer informatie hierover klik aan de linkerkant op de producten. 

Onderhoud kleurvaste bestrating

De kleurvaste bestrating heeft veel minder onderhoud nodig dan een betonbestrating. Koopt u een kleurvaste bestrating met coating dan is de vochtopname zo minimaal dat ze bijna onderhoudsvrij te noemen zijn.

Nieuws / Actueel

Nieuw in ons assortiment!! Voegmiddel dat blijvend flexibel is maar de mieren mossen en onkruid tegenhouden. Dit middel is makkelijk te verwerken en in verschillende kleuren te koop. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en hoeveel u verbruikt bij de bestrating die u heeft of van plan bent om te gaan kopen.