Producten
Wist u dat?
Win een GRATIS tuin 2018

De winnaar van de actie 'Win een gratis tuin 2018' is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Houd de facebookpagina en de website van deze actie in de gaten voor de vorderingen!

 

 

 

Kleurvaste bestratingen

Kleurvaste bestratingen zijn er in verschillende soorten. Hieronder een korte uitleg. Voor meer informatie bent u van harte welkom op ons showterrein.

Kleurvaste bestrating met coating

Kleurvaste bestrating met coating heeft het voordeel dat deze bestrating extra vuilafstotend is. Een groot voordeel is dat de vochtopname van deze bestrating zo laag is dat de groene aanslag ook veel minder tot geen kans heeft om zich op deze bestrating te hechten.

Kleurvaste bestrating keramiek en gebakken

Natuurlijk horen de gebakken klinkers en ook de keramische tegels tot de kleurvaste bestrating. Bij gebakken klinkers is er geen kleurstof toegevoegd, het soort klei bepaald de kleur van de klinker. Voor meer informatie hierover klik aan de linkerkant op de producten. 

Onderhoud kleurvaste bestrating

De kleurvaste bestrating heeft veel minder onderhoud nodig dan een betonbestrating. Koopt u een kleurvaste bestrating met coating dan is de vochtopname zo minimaal dat ze bijna onderhoudsvrij te noemen zijn.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.