Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Kleurvaste bestrating

Kleurvaste bestrating is sterk in opkomst op de Nederlandse markt. In tegenstelling tot betonbestrating blijft dit soort zijn kleur houden. De toplaag van deze kleurvaste bestrating is gemaakt van een vermalen natuursteensplit of kleurechte mineralen. Ook qua bewerking zijn er verschillende soorten te koop. Wij bieden u de volgende soorten:

Mooie, handzame, kleurvaste bestrating met een dikte van 4 cm. Ideaal voor uw terras!

GeoSteen, voorzien van een matte coating factor 25:

Geosteen, voorzien van een licht glanzende coating factor 30:

De eigenschappen van de coating factor 25 en coating factor 30:

Deze kleurvaste bestrating is ook onderhoudsarm

Een bijkomend voordeel van de opgeperste toplaag is dat hij veel minder vocht opneemt. Doordat de toplaag veel dichter is dan bijvoorbeeld een betonsteen, zal de vochtopname veel lager zijn en slaat de tegel minder snel groen uit.

De kleurvaste bestrating heeft een slijtvaste toplaag

De toplaag die erop geperst is, is zo hard dat we kunnen stellen dat we niet alleen een kleurvaste, onderhoudsarme bestrating hebben maar dat de tegel ook slijtvast is. Veel van deze kleurvaste bestratingssoorten hebben de look van een natuursteentegel en zijn ook erg mooi te combineren met een gebakken klinker.

Wij adviseren u graag over deze kleurvaste bestrating

Zoals op de site te zien is in de groep van kleurvaste bestrating een ruime keuze te vinden. Er worden verschillende bewerkingen aangeboden. Bent u op zoek naar een ruwe tegel, een glad oppervlak of juist een leisteenstructuur? Wij hebben ze allemaal op ons showterrein liggen. Kom geheel vrijblijvend langs zodat wij met u de verschillende soorten, maten en bewerkingen naast elkaar kunnen leggen.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.