Producten
Wist u dat?
Win een GRATIS tuin 2018

De winnaar van de actie 'Win een gratis tuin 2018' is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Houd de facebookpagina en de website van deze actie in de gaten voor de vorderingen!

 

 

 

Keramische terrastegels

Wij bieden u een ruime keuze in goede kwaliteit keramische terrastegels. Er worden veel verschillende merken en ook kwaliteiten aangeboden. Wij leveren alleen de goede keramische terrastegels die in Italië geproduceerd worden.

Onderhoud keramische terrastegels

Keramische tegels zijn het meest onderhoudsvriendelijke soort bestrating dat er te koop is. Het neemt geen vocht op en is zout en zuurbestendig. De sterkte van de tegel is ongelofelijk, per tegel is een belasting mogelijk tot wel 1000 kg.

Verwerken keramische terrastegels

Het verwerken van keramische terrastegels is anders dan bij een normale bestrating. Laat u van te voren goed informeren hoe u de voorbereidingen moet doen. Het speelt ook mee hoe de grondsoort is waar u woont. Kom langs voor een goed en eerlijk advies.

Leveren keramische terrastegels

Wij kunnen uw tegels leveren door geheel Nederland tegen een kleine vergoeding. Kom langs en overtuig u zelf van de vele voordelen die er aan het keramiek voor in de tuin zitten.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.