Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

Keramische tegels voor buiten

Wij hebben een zeer mooie sortering Keramische tegels voor buiten. Wij verkopen alléén keramische tegels voor buiten die in Italië geproduceerd zijn. Deze zijn wel iets duurder dan de bijvoorbeeld in China geproduceerde tegel maar heeft ook een veel betere kwaliteit.

Duurzaamheid Keramische tegels voor buiten

Keramische tegels voor buiten horen tot de meest duurzame soorten van bestrating. De tegels zijn kleurvast, zeer onderhoudsarm en nemen geen vloeistoffen op. Hierdoor zal ook de groene aanslag geen kans krijgen. De tegels met een dikte van 2 cm kunnen al een druk aan van 100 kg per tegel, het materiaal is dus makkelijk te verwerken en zeer sterk.

Onderhoud keramische tegels voor buiten

Keramische tegels voor buiten hebben zeer weinig tot geen onderhoud nodig. De prijzen lopen uiteen van € 49,95 tot ca. € 70,--. Dit heeft te maken met de dikte van de tegel. Het kan zijn dat een Keramische tegel voor buiten, die bijv. € 60,-- kost, minder kost om te verwerken dan een goedkopere variant. Laat u voor de aankoop goed informeren over de verwerking van de keramische tegel voor buiten. Als de tegel verkeerd verwerkt wordt kan dat grote gevolgen hebben.

Levering Keramische tegels voor buiten

Wij kunnen uw keramische tegels voor buiten leveren door heel Nederland. U doet een aankoop die erg kostbaar is dus wij adviseren wel altijd om even de moeite te nemen om te komen kijken op ons showterrein voor een goed en deskundig advies.

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.