Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Ik zoek sierbestrating

Zegt u net als zovelen anderen: Ik zoek sierbestrating? Wij helpen u graag verder in dit doolhof. Sierbestrating is er te koop in vele soorten, maten en kwaliteiten. Wij zijn ons bewust van het feit dat u maar 3 tot 4 keer in uw leven sierbestrating koopt en vinden het juiste advies daarom ook erg belangrijk. Zit u met het probleem: Ik zoek sierbestrating? en wilt u een duidelijk en eerlijk advies? Kom dan langs bij The Stone Discounter. Wij leveren alle voorkomende soorten sierbestrating tegen zeer scherpe prijzen.

Ik zoek sierbestrating maar welk soort sluit aan bij mijn wensen?

Zoals al gemeld zijn er vele soorten bestrating. Wij kunnen deze soorten onderverdelen in:

  • Betonbestrating
  • Kleurvaste bestrating
  • Gebakken bestrating
  • Keramische bestrating
  • Gecoate bestrating
  • enz. enz.

Om de juiste steen te vinden zullen we samen de vele mogelijkheden langsgaan en samen met u de steen uizoeken die aansluit bij al uw wensen.

Ik zoek sierbestrating maar heb te maken met een budget

Natuurlijk zult u een begroting gemaakt hebben als het gaat om de aanleg van een nieuwe tuin. De kosten voor een totale renovatie zijn vaak niet gering. Ons assortiment is zo samengesteld dat er voor ieder budget een passende steen te leveren is. De conclusie is dan ook: Ik zoek sierbestrating! Laat u adviseren bij The Stone Discounter en wij helpen u graag verder.

Ik zoek sierbestrating maar dan?

Heeft u een keuze kunnen maken? Dan kunnen we nu stellen dat u niet meer bezig bent met: Ik zoek sierbestrating, Het volgende punt is dan hoe krijgen wij deze bestrating thuis? Wij leveren door heel Nederland tegen scherpe prijzen. In onze eigen regio zullen we dit met eigen transport doen maar daar buiten kunnen wij dit door de fabriek laten verzorgen.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.