Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

Het 4 seizoenen terras in de lente

Het 4 seizoenen terras in de lente. Doordat de GeoSteen een speciale onderhoudsarme deklaag heeft kunt u zonder veel werk al vroeg in het voorjaar genieten van uw tuin. De GeoSteen heeft veel minder last van groene aanslag, onkruid en mossen. U kunt dus zonder dagen bezig te zijn met reinigen genieten van het eerste voorjaarszonnetje.

Het 4 seizoenen terras in de zomer

De meeste soorten bestrating zullen door de zomerzon een groot deel van hun kleur verliezen. Kiest u voor het 4 seizoenen terras van MBI (de GeoSteen) dan zult u hier geen last van hebben. Door de unieke deklaag die van kleurechte mineralen zal deze bestrating zijn kleur behouden. Ook het reinigen van vlekken is bij deze series veel gemakkelijker.

Het 4 seizoenen terras in de herfst

Geniet ook in de herfst van het 4 seizoenen terras. Als veel mensen druk zijn met het bestrijden van groene aanslag en mossen kunt u nog heerlijk genieten van de najaarszon. Kortom de keuze voor de GeoSteen zorgt op allerlei gebieden voor veel gebruikersgemak.

Het 4 seizoenen terras in de winter

De GeoSteen voor het 4 seizoenen terras is gegarandeerd vorstbestendig en voorkomt veel narigheid waar u met naruursteen wel last van zult hebben. Nog een reden om te kiezen voor de GeoSteen. Kom bij ons langs voor meer informatie en een goed en eerlijk advies. Neem hier de tijd voor!! Nieuwe bestrating kopen doet u maar een paar keer in uw leven dus kies voor de GeoSteen en leg met de vele leverbare maten en kleuren hiervan het 4 seizoenen terras aan.

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.