Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Goedkope tuintegel

Als u opzoek bent naar een goedkope tuintegel bent u bij ons op het juiste adres. We hebben meerdere soorten goedkope tuintegels waar u uw keuze uit kan maken samengesteld. Dit hebben we gedaan zonder de kwaliteit van de steen uit het oog te verliezen. Het is namelijk belangrijk dat u een langere tijd van uw tegel kan genieten, en niet na een jaar terug komt omdat de kwaliteit erg is verslechterd. Het is namelijk een aankoop die meerdere jaren mee moet gaan.

Kwaliteit van goedkope tuintegel

Als u een goedkope tuintegel wilt kopen is het belangrijk dat u de kwaliteit van de steen in de gaten houd. Hier kunnen wij u goed mee helpen. Waar we rekening mee moet houden is dat als u een goedkope tuintegel koopt, er meer onderhoud aan hebt. Het krijgt bijvoorbeeld sneller groene uitslag. Dit kan u wel weer makkelijk verwijderen met een verwijderaar.

Goedkope tuintegel kopen

Wij zijn altijd bereid om u te helpen met de keuze voor een goedkope tuintegel. Ook zijn er in de tegels veel verschillende soorten, maten en kleuren Dit maakt het kiezen voor u niet makkelijker. We zullen u daarom altijd eerlijk informeren over de verschillende eigenschappen van de verschillende stenen. Zodoende komen we er altijd uit over de keuze die u moet maken. 

Goedkope tuintegel advies

Wij kunnen het erg goed begrijpen als u het lastig vind om een keuze te maken. Daarom ben u ook altijd van hart welkom bij The Stone Discounter, met of zonder afspraak. 

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.