Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

Goedkope terrastegels

Goedkope terrastegels vindt u bij The Stone Discounter in Nunspeet. Wij bieden een ruime sortering goedkope terrastegels in vele soorten materiaal, kleuren en bewerkingen.

Kwaliteit goedkope terrastegels

Terrastegels worden in veel verschillende kwaliteiten aangeboden. Wij doen altijd ons best om een leuk assortiment tegels te bieden tegen scherpe prijzen zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Wij geven u altijd een goed en eerlijk advies bij de aanschaf van uw bestrating. Wij zullen dan ook geen bestrating verkopen waarbij we niet het juiste verhaal doen.

Levering goedkope terrastegels

Wij kunnen u terrastegels leveren door heel Nederland. Als het buiten de regio is zullen we dat niet met eigen vervoer doen maar de bestrating af laten leveren door de fabriek. Heeft u een leuke tegel gezien laat ons dan altijd vrijblijvend een offerte maken.

Garantie goedkope terrastegels

Wij zullen u van te voren uitgebreidt informeren over de garantie van de door u uitgezochte terrastegels. De garantie die gegeven wordt op bestrating is per fabriek erg verschillend. Kom langs en laat u adviseren welke tegel in uw situatie het beste is.

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.