Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

Goedkope sierbestrating

The Stone Discounter biedt u een ruim assortiment goedkope sierbestrating, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Er zijn veel verschillende merken en prijsklassen op de markt. Wij helpen u graag de juiste keuze's te maken.

Aanbod goedkope sierbestrating

Het is altijd belangrijk om te kiezen welke afmeting en kleur goedkope sierbestrating u in uw tuin wilt hebben. Ons assortiment begint bij een éénvoudige betonsteen die we kunnen leveren vanaf € 11,95 per m2 maar we kunnen ook naar bestrating met een kleur- en slijtvaste deklaag of naar een natuursteentegel.

Onderhoud van goedkope sierbestrating

Ieder steensoort heeft een andere manier van onderhoud nodig. Het is daarom van belang om u goed te laten informeren. Ook is het belangrijk hoe u steen er over 5 of 10 jaar uitziet. Wij kunnen u aan de hand van onze opstelling de verschillen duidelijk laten zien.

Transport van goedkope sierbestrating

Komt u niet uit de regio? Geen probleem. Wij kunnen de meeste soorten goedkope sierbestrating door de fabriek bij u thuis af laten leveren. Heeft u een steen op onze site gezien? Vraag geheel vrijblijvend naar de pakinhoud en de transportkosten.

Nieuws / Actueel

Nieuw in ons assortiment!! Voegmiddel dat blijvend flexibel is maar de mieren mossen en onkruid tegenhouden. Dit middel is makkelijk te verwerken en in verschillende kleuren te koop. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en hoeveel u verbruikt bij de bestrating die u heeft of van plan bent om te gaan kopen.