Producten
Wist u dat?
Win een GRATIS tuin 2018

De winnaar van de actie 'Win een gratis tuin 2018' is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Houd de facebookpagina en de website van deze actie in de gaten voor de vorderingen!

 

 

 

Goedkope sierbestrating

The Stone Discounter biedt u een ruim assortiment goedkope sierbestrating, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Er zijn veel verschillende merken en prijsklassen op de markt. Wij helpen u graag de juiste keuze's te maken.

Aanbod goedkope sierbestrating

Het is altijd belangrijk om te kiezen welke afmeting en kleur goedkope sierbestrating u in uw tuin wilt hebben. Ons assortiment begint bij een éénvoudige betonsteen die we kunnen leveren vanaf € 11,95 per m2 maar we kunnen ook naar bestrating met een kleur- en slijtvaste deklaag of naar een natuursteentegel.

Onderhoud van goedkope sierbestrating

Ieder steensoort heeft een andere manier van onderhoud nodig. Het is daarom van belang om u goed te laten informeren. Ook is het belangrijk hoe u steen er over 5 of 10 jaar uitziet. Wij kunnen u aan de hand van onze opstelling de verschillen duidelijk laten zien.

Transport van goedkope sierbestrating

Komt u niet uit de regio? Geen probleem. Wij kunnen de meeste soorten goedkope sierbestrating door de fabriek bij u thuis af laten leveren. Heeft u een steen op onze site gezien? Vraag geheel vrijblijvend naar de pakinhoud en de transportkosten.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.