Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Goedkope klinker

Bent u op zoek naar een goedkope klinker? Kom naar The Stone Discounter voor de scherpste prijzen. Ook adviseren wij u graag wat in uw situatie de beste goedkope klinker is. Er zit veel verschil in klinkers. Het goedkoopst is natuurlijk de klinker die door en door van beton gemaakt is. Een nadeel hiervan is dat er na korte tijd vaak al de kiezels te voorschijn komen. Deze kiezels zitten door de hele steen, de kleurstof slijt hier erg snel vanaf. Voorkom dat goedkoop duurkoop wordt.

Soorten goedkope klinker

We hebben een ruime sortering van de goedkope klinker. We kunnen onderscheid maken in:

  • Betonklinker (door en door)
  • Betonklinker met slijtlaag (geen kiezels in deklaag)
  • Kleurvaste klinkers (betonklinker met een kleurechte deklaag)
  • Gebakken klinkers

Alle bovenstaande soorten zijn leverbaar in veel verschillende kleuren en formaten. Kom geheel vrijblijvend langs om de vele mogelijkheden te bekijken.

Transport van uw goedkope klinker

U heeft een keuze kunnen maken? Wij kunnen het transport natuurlijk ook voor u verzorgen. In de buurt zullen we dat met eigen vervoer doen, daarbuiten laten we de fabriek het transport verzorgen. In de meeste gevallen valt het gewicht van uw goedkope klinker erg tegen. Wij kunnen ook die zorg uit handen nemen. Het is altijd goed om even een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen.

 

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.