Producten
Wist u dat?
Win een GRATIS tuin 2018

De winnaar van de actie 'Win een gratis tuin 2018' is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Houd de facebookpagina en de website van deze actie in de gaten voor de vorderingen!

 

 

 

Goedkope betonklinkers

Wij hebben een ruime keuze aan betonklinkers, zoekt u een klinker met kleur of juist een mooie antraciet betonklinker? Wij hebben ze.

Kwaliteit goedkope betonklinkers

Een goede prijs en ook een goede kwaliteit? Kom langs voor een vrijblijvend advies!! Wij hebben klinkers door en door van beton maar ook een voordelige klinker met een fijne slijtlaag. Zoekt u kleurvaste betonklinkers? Ook dat is een mogelijkheid, we hebben goekope betonklinkers met een minerale deklaag of een deklaag van een kleurvast natuursteensplit.

Onderhoud goedkope betonklinkers

De duurzaamheid van goedkope betonklinkers hangt mede af van de manier van onderhoud. Ga nooit met een hoge drukspuit over uw betonklinkers, het enige wat u bereikt is dat de klinker ruwer wordt en daardoor meer vocht opneemt en nog eerder groen wordt. Wij hebben middelen om zonder veel moeite de groene aanslag van uw klinkers te verwijderen.

Transport van uw goedkope betonklinkers

Wij kunnen het transport van uw straatwerk voor u verzorgen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw bestrating en de bezorging hiervan.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.