Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Futura

De Futura Struttura Beige is een tegel die goed past in een onderhoudsvriendelijke tuin. De coating zorgt voor een lage vuil- en vochtopname zodat u nog jaren van deze tegel kunt genieten. KLIK OP DE FOTO voor meer informatie, de leverbare formaten en de prijzen.

De Futura Struttura Antraciet is een prachtige gecoate terrastegel. Door de donkere kleur en de strakke afwerking past deze tegel perfect in een moderne tuin. KLIK OP DE FOTO voor meer informatie, de leverbare formaten en de prijzen.

De Futura Nuanca Antraciet/Zilver is een unieke tegel door de natuurlijk, genuanceerde kleur. De coating zorgt ervoor dat deze tegel weinig onderhoud nodig heeft. KLIK OP DE FOTO voor meer informatie, de leverbare formaten en de prijzen.

 

De Futura Nuanca Zilver/Grijs is een mooie, lichte tegel. Door de prachtig genuanceerde kleuren past deze tegel in bijna iedere tuin. KLIK OP DE FOTO voor meer informatie, de leverbare formaten en de prijzen.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.