Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Ceradal keramische tegels

De Ceradal Rivawood Salice is een keramische tegel met alle voordelen van keramiek. Deze keramische tegel met een matte hout look geeft een warme sfeer aan uw terras. KLIK OP DE FOTO voor meer informatie, de leverbare formaten en de prijzen.

De Ceradal Rivawood Quercia is een keramische tegel met een donkere eiken look en heeft alle voordelen van keramiek zoals, kleurvast, maatvast en krasbestendig. KLIK OP DE FOTO voor met informatie, de leverbare formaten en de prijzen.

De Ceradal Blue Stone Nero is een donkere gladde tegel met een mooi glans. Deze tegel kan in het terras gelegd worden, maar ook bijvoorbeeld in de badkamer, keuken of entree. KLIK OP DE FOTO voor meer informatie, de leverbare formaten en de prijzen.

De Ceradal Blue Stone Grigio is een keramische tegel uit de Blue Stone series van Ceradal. Keramische tegels worden op 1200 graden gebakken. Hierdoor is de tegel compact en extreem bestand tegen inwerkingen van buitenaf. KLIK OP DE FOTO voor meer informatie, de leverbare formaten en de prijzen.

De Ceradal Newport Grigio is een keramische tegel met een cement look. Deze neutrale kleurige tegel is zeer geschikt voor het terras en bijvoorbeeld de badkamer. KLIK OP DE FOTO voor meer informatie, de leverbare formaten en de prijzen.

De Ceradal Newport Tortora is één van de keramische Newport series en heeft een lichtere cement kleur. De zelfde maatvoering als de Grigio en de zelfde top kwaliteit. KLIK OP DE FOTO voor meer informatie, de leverbare formaten en de prijzen.

De Ceradal Flag Black (XFQ60R7) is een keramische tegel met een mooie zwarte uitstraling. KLIK OP DE FOTO voor meer informatie, de leverbare formaten en de prijzen.

De Ceradal Interior Stone Nero is een keramische tegel. En heeft een zwarte grijsachtige leisteen look. Door zijn afmeting en speelse uitstraling is het de perfecte steen voor uw terras. KLIK OP DE FOTO voor meer informatie, de leverbare formaten en de prijzen.

De Ceradal Flag Gold (XFQ60R2) staat bekend om zijn goudwitte zandsteen look. Deze zeer schique en gepaste uitstraling is geschikt bij een (dak)terras. KLIK OP DE FOTO voor meer informatie, de leverbare formaten en de prijzen.

De Ceradal Fusion Tortera (XFU60R6) is keramische tegel met een alle voordelen van keramiek. De Tortora heeft een lichtbruine uitstraling wat voor een warme sfeer zorgt. KLIK OP DE FOTO voor meer informatie, de leverbare formaten en de prijzen.

De Ceradal Fusion Tortera (XFU60R6) is een donkergrijze keramische tegel. Deze tegel heeft een betonlook met alle voordelen van keramiek. KLIK OP DE FOTO voor meer informatie, de leverbare formaten en de prijzen.

De Ceradal Slate Nero is donkere tegel van de Slate serie. De uitstraling zegt al genoeg! Deze sfeervolle keramische tegel is kleurvast zodat u lang van zijn uitstraling kan genieten. KLIK OP DE FOTO voor meer informatie, de leverbare formaten en de prijzen.

De Ceradal Slate Grigio is een keramische tegel die staat voor hoogwaardige kwaliteit. Deze strakke lichtgrijze 60x60 tegel is perfect voor uw tuin of terras. KLIK OP DE FOTO voor meer informatie, de leverbare formaten en de prijzen.

De Ceradal Flag White (XFQ60R1). KLIK OP DE FOTO voor meer informatie, de leverbare formaten en de prijzen.

De Ceradal Grey Flow. KLIK OP DE FOTO voor meer informatie, de leverbare formaten en de prijzen.

De Ceradal Dark Flow. KLIK OP DE FOTO voor meer informatie, de leverbare formaten en de prijzen.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.