Producten
Wist u dat?
Win een GRATIS tuin 2018

De winnaar van de actie 'Win een gratis tuin 2018' is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Houd de facebookpagina en de website van deze actie in de gaten voor de vorderingen!

 

 

 

Betonklinkers

Betonklinkers worden vaak gebruikt bij het aanleggen van verharding om een bedrijfsgebouw, een oprit of voor de aanleg van een terras. Er zijn veel verschillende soorten, kwaliteiten en kleuren klinkers op de markt.

Keuze in betonklinkers

Er zijn betonklinkers die door en door van beton zijn en die door middel van een kleurstof op kleur gebracht worden, deze zijn vaak slijtgevoelig en er kunnen snel kiezeltjes door de bovenlaag heenkomen. Voor een kleine meerprijs zijn er klinkers die voorzien zijn van een deklaag die gemaakt is van fijnere materialen en zijn daardoor veel duurzamer. Ook bieden we betonklinkers aan met een slijtlaag die gemaakt is van kleurechte mineralen. Deze zullen na jaren hun kleur nog steeds behouden.

Dikte van betonklinkers

Klinkers kunnen geleverd worden in 6, 7 of 8 cm dik. Het is afhankelijk van het gebruik welke dikte voor u het beste is. Hoe zwaarder de belasting van de betonklinker hoe dikker de klinker moet zijn om stabiel te kunnen blijven liggen.

Transport betonklinkers

Het transport van uw betonklinkers kunnen wij door geheel Nederland verzorgen. Vaak vindt de levering rechtstreeks vanaf de fabriek plaats. Wel vinden wij het belangrijk voordat u tot de aankoop van betonklinkers overgaat om u goed te laten informeren over de kwaliteit. Het risico is groot dat er appels met peren vergeleken worden.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.