Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Betonbestrating

Betonbestrating wordt aangeboden in verschillende bewerkingen. Maak hieronder uw keuze in het soort betonbestrating:

Betonbestrating Basic

De betonbestrating basic is een éénvoudige betonsteen die we in een strakke of getrommelde uitvoering leveren in een diktes van 4 tot 6 cm.

Betonbestrating Deluxe

Betonbestrating van REDSUN is gemaakt van door en door beton. Deze strakke betonstenen hebben een fijne deklaag en een mooie egale structuur.

Betonbestrating Excellent

De betonbestrating Excellent is nadat hij geproduceerd is geborsteld en geïmpregneerd. Hierdoor is het oppervlakte gladder wat ervoor zorgt dat deze tegels weinig onderhoud nodig hebben. Kijk voor de verschillen bij de afbeeldingen of kom langs.

MBI klinkers

Er zijn vele verschillende soorten klinkers. De klinkers van MBI hebben een toegevoegde waarde ten opzichte van de standaard betonklinkers. Kijk verder op onze website voor de verschillen.