Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Betonbestrating

Betonbestrating wordt aangeboden in verschillende bewerkingen. Maak hieronder uw keuze in het soort betonbestrating:

Betonbestrating Basic

De betonbestrating basic is een éénvoudige betonsteen die we in een strakke of getrommelde uitvoering leveren in een diktes van 4 tot 6 cm.

Betonbestrating Deluxe

Betonbestrating van REDSUN is gemaakt van door en door beton. Deze strakke betonstenen hebben een fijne deklaag en een mooie egale structuur.

Betonbestrating Excellent

De betonbestrating Excellent is nadat hij geproduceerd is geborsteld en geïmpregneerd. Hierdoor is het oppervlakte gladder wat ervoor zorgt dat deze tegels weinig onderhoud nodig hebben. Kijk voor de verschillen bij de afbeeldingen of kom langs.

MBI klinkers

Er zijn vele verschillende soorten klinkers. De klinkers van MBI hebben een toegevoegde waarde ten opzichte van de standaard betonklinkers. Kijk verder op onze website voor de verschillen.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.