Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Betonbestrating Excellent

Dit is toch wel de top van de betonbestrating te noemen. Naast de mooie duurzame en ook onderhoudsarme deklaag die op deze bestrating gebruikt wordt is deze deklaag bewerkt met roterende borstels waardoor de kleur nog eens versterkt wordt en de steen ook zacht aanvoelt. Wij vinden het erg belangrijk om u te kunnen voorzien van de juiste productinformatie. Op ons terrein kunnen we u de verschillen laten zien en hierdoor het voor u makkelijker te maken om de juiste keuze te maken.

Onderhoud betonbestrating Excellent

Door alle extra's en bewerkingen kunnen we hier spreken over een onderhoudsarm product, een lage vocht en vuilopname. Gebruik bij het reinigen van uw bestrating nooit een hoge drukspuit maar informeer even naar de verschillende schoonmaakmiddelen om zo nog langer van uw bestrating te kunnen genieten.

Nog iets verder dan de betonbestrating Excellent?

Dit kan zeker, we kunnen dan naar de bekende GeoSteen gaan of naar een keramische tegel. Als u geen onderhoudt meer wilt dan is Keramiek de oplossing. Deze zijn kleurvast, slijtvast en onderhoudsvrij. Geen opname van vocht en vuil en niet te verslijten. Een mooi product in het allerhoogste segment.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.