Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

Betonbestrating Deluxe

Betonbestrating Deluxe heeft net een beetje meer dan de normale Basic bestrating. Het grootste verschil zit hem in de deklaag. Bij Deluxe bestrating wordt er vaak een impregneermiddel of een hydrofobe aan de deklaag toegevoegd. Deze middelen zorgen ervoor dat de steen minder vuil en vocht opneemt. Dit gaat u vooral ook in het onderhoud merken. Minder onderhoud en langer een mooie steen.

Voordelen betonbestrating Deluxe

Zoals al gemeld zijn de toevoegingen die er in de deklaag gaan een groot voordeel van deze categorie. Verder zijn er betere kleurstoffen aan toegevoegd dus nog meer en langer tuinplezier. De prijzen van Deluxe betonbestrating zijn nog relatief laag terwijl het product veel duurzamer is. 

Wilt u nog een stap verder gaan dan betonbestrating Deluxe?

Dit kan zeker, als we nog een stap verder gaan komen we bij de betonbestrating Exellent, hierbij wordt er nog meer zorg aan de deklagen gegeven en zijn deze vaak geborsteld om de kleuren nog beter uit te laten komen. Ook wordt er in veel gevallen gebruik gemaakt van kleurechte mineralen om zo de kleuren nog beter en langer te behouden. Wij adviseren u om niet vanaf een foto te bestellen maar een bezoekje aan ons ruime en overzichtelijke showterrein te brengen en u goed te laten informeren over de bestrating van uw keuze.

Nieuws / Actueel

Nieuw in ons assortiment!! Voegmiddel dat blijvend flexibel is maar de mieren mossen en onkruid tegenhouden. Dit middel is makkelijk te verwerken en in verschillende kleuren te koop. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en hoeveel u verbruikt bij de bestrating die u heeft of van plan bent om te gaan kopen.