Producten
Wist u dat?
Win een GRATIS tuin 2018

De winnaar van de actie 'Win een gratis tuin 2018' is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Houd de facebookpagina en de website van deze actie in de gaten voor de vorderingen!

 

 

 

Betonbestrating Deluxe

Betonbestrating Deluxe heeft net een beetje meer dan de normale Basic bestrating. Het grootste verschil zit hem in de deklaag. Bij Deluxe bestrating wordt er vaak een impregneermiddel of een hydrofobe aan de deklaag toegevoegd. Deze middelen zorgen ervoor dat de steen minder vuil en vocht opneemt. Dit gaat u vooral ook in het onderhoud merken. Minder onderhoud en langer een mooie steen.

Voordelen betonbestrating Deluxe

Zoals al gemeld zijn de toevoegingen die er in de deklaag gaan een groot voordeel van deze categorie. Verder zijn er betere kleurstoffen aan toegevoegd dus nog meer en langer tuinplezier. De prijzen van Deluxe betonbestrating zijn nog relatief laag terwijl het product veel duurzamer is. 

Wilt u nog een stap verder gaan dan betonbestrating Deluxe?

Dit kan zeker, als we nog een stap verder gaan komen we bij de betonbestrating Exellent, hierbij wordt er nog meer zorg aan de deklagen gegeven en zijn deze vaak geborsteld om de kleuren nog beter uit te laten komen. Ook wordt er in veel gevallen gebruik gemaakt van kleurechte mineralen om zo de kleuren nog beter en langer te behouden. Wij adviseren u om niet vanaf een foto te bestellen maar een bezoekje aan ons ruime en overzichtelijke showterrein te brengen en u goed te laten informeren over de bestrating van uw keuze.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.